در این مطلب قصد داریم شما را با روش ساخت سوله فولادی آشنا کنیم. با یادگیری مواردی که در این مقاله به آن ها اشاره می کنیم دیگر نیاز نیست مانند بسیاری از افراد برای تکمیل پروژه سوله ، هزینه ای به یک سازنده تجاری بپردازید. با این آموزش شما می توانید بدون خرید سوله دست دوم ، صاحب یک سوله ارزان شوید . بنابراین سعی نمودیم مراحل گام به گام روش ساخت سوله فولادی را در این نوشتار بررسی نماییم .
روش ساخت سوله فولادی
روش ساخت سوله فولادی چگونه است ؟ برای ساخت یک سوله صنعتی فولادی به زمان ، ساخت و برنامه ریزی نیاز دارید. سوله های فلزی مقرون به صرفه هستند ، مدیریت آنها آسان تر است و دوام بی نظیری دارند. اگر بخواهیم در خصوص مزیت استفاده از فولاد بجای سوله دست دوم در ساخت سوله بگوییم باید عرض کنیم که در مقایسه با سایر مصالح ریخته گری ، فولاد قابل اطمینان تر است. زیرا از استحکام بالایی برخوردار است و هنگامی که در برابر انواع عوامل خارجی قرار می گیرد تخریب و پوسیده نمی شود. البته اگر آن را گالوانیزه کرده باشید! آیا از مزایای گالوانیزه کردن فلزات مطلع هستید؟ گالوانیزاسیون فرآیندی است که طی آن نوعی پوشش خارجی از جنس روی بر روی فولاد با آهن قرار می گیرد و مقاومت آن را به میزان قابل ملاحظه ای افزایش می دهد. در ادامه به اصل مطلب یعنی ” روش ساخت سوله فولادی ” خواهیم پرداخت.
برنامه ریزی
در هنگام برنامه ریزی همانند خرید سوله دست دوم ، توجه به ابعاد و متراژ سوله امر مهمی است. در این مرحله شما باید اندازه سوله را بر اساس نیاز خود تعیین کنید. آیا درهایی وجود خواهد داشت؟ پنجره ها؟ ابعاد ماشین آلات یا تجهیزاتی را که در خود سوله ذخیره یا استفاده می کنید در نظر بگیرید. همچنین می توانید از این زمان برای مشاهده سایت و کارگاهی که سوله شما در آن نصب می شود استفاده کنید. مطمئن شوید که مانع یا هر چیزی که می تواند مانع ساخت و ساز شود از بین برود. اکنون می توانید جمع آوری و مرتب سازی مصالح ساختمانی فولادی را آغاز کنید.
قاب طبقه اول
مانند اکثر پروژه های عمرانی که می خواهید از ابتدا شروع کنید ، قاب کفپوش مهم است؛ زیرا این جایی است که پانل های دیواری در آن قرار می گیرند. پس از بستن پایه ، باید مطمئن شوید که قاب مربع شده است. هنگامی که قاب مربع شده و در موقعیت خود پیچ می شود ، قاب را در پایه محکم کنید. این مهم ترین قسمت ساخت سوله شما است. اطمینان از محکم بودن قاب شما بزرگ ترین موضوعی است که باید به آن توجه داشته باشید.
مونتاژ قطعات مختلف
مونتاژ قاب ها از قبل می تواند به نصب بدون درز کمک کند. پس از ساخت قاب های جلو ، عقب ، چپ و راست ، می توانید نصب را آغاز کنید. قاب بندی سوله تقریباً همیشه زاویه 90 درجه خواهد داشت. به این زاویه دیوار گفته می شود. قاب ها با واشر و پیچ کنار هم قرار می گیرند. عبور قطعه از سوراخ های جلویی پانل ها ، آن را به قاب دیگر محکم می کند. این قاب ها باید دارای صفحه ای به شکل C باشند که به ساخت کمک می کند.
کانال دیواری نیز به دیوارها متصل شده است. این کانال در میانه راه بین کف و سقف وجود دارد. دونده های در را می توان به هر انتهای قاب جلو اضافه کرد. اینها برای پشتیبانی بیشتر درب سوله و دسترسی آسان استفاده می شوند. شما می توانید این قسمت را در بالای پانل های دیوار قرار دهید و دهانه آن رو به داخل ساختمان باشد.
پنل زدن
اکنون که قاب خود را آماده کرده اید ، زمان نوار دهی فرا رسیده است. پانل یکی از مراحل آسان برای ساخت سوله فولادی است. کار را با قرار دادن یک زاویه در یکی از گوشه های عقب سوله شروع می کنید. پانل ها در قاب های پایه پیچ می شوند و سپس در صورت نیاز به پانل های اضافی پیچ می شوند.
سپس زاویه دیوار را به بالای دیوار عقب و غیره متصل می کنید. شما همچنین کانال دیواره عقب را در وسط پیچ می کنید. اطمینان حاصل کنید که سیستم شماره گذاری پنل را پیگیری می کنید تا پنل های مناسب را در نقاط مناسب داشته باشید. هر پانل طوری قرار می گیرد که دنده در لبه یک پانل بر روی دنده دیگری قرار گیرد. سپس پانل ها در بالا ، پایین و وسط در کانال دیواری پیچ می شوند.
در طی این فرایند ، به درب ورودی خواهید رسید ، درست مانند نصب پانل. ضامن درها به یک دیوار دیواری مجاور متصل شده و به قاب کف ، کانال و مسیر در متصل می شوند.
بلند کردن سقف
شما باید قاب سقف را مانند دیوارها بسازید. اگر از پانل های مثلثی راس استفاده می کنید ، آنها را در بالای قاب درب قرار دهید. ایمن سازی قاب سقف همان فرآیند پیچ را انجام می دهد که برای سوله استفاده می کردید. این کار را در اطراف سوله تکرار کنید و سقف را با استفاده از براکت L در گوشه قطعات محکم کنید. سپس یک تیر مرکزی را طوری قرار می دهید که روی شکاف راس پل بزند. ترتیب دادن روکش سقف باید بیشتر شبیه به همان فرایند آشنا باشد. شما پنل سقف را به تیر سقف پیچ می کنید. این روش را در تمام طول سوله خود تکرار کنید.
برای هر گوشه سوله نیز باید از کلاه گوشه استفاده شود. اگر صفحات تهویه دارید ، مطمئن شوید که آنها در قسمت جلویی و پشتی سوله قرار دارند.
قرار دادن درب
مونتاژ درب آخرین بخش از روش ساخت سوله فولادی است. شما در حال بازرسی درب ورودی به تیرهای موجود هستید. دستگیره های درب باید در قسمت چارچوب تراز شده و ثابت شوند. پایه درب به شیار کشیده می شود تا در را در موقعیت خود قرار دهد. سوراخ ها تراز می شوند و یک پیچ در را در محل خود محکم می کند. اطمینان حاصل کنید که دونده هایی را که استفاده می کنید روغن کاری کنید تا درب به راحتی باز و بسته شود.