ساخت سوله در زمین کشاورزی از سری سازه های فلزی و سازه های مهندسی می باشد که فلزات از اصلی ترین مواد اولیه برای ساخت آن ها است. این سازه ها دارای انواع مختلفی از تجهیزات و ساختمان ها است که از نظر مقاومت، سبکی و انعطاف پذیری ، طراحی و اجرا بسیار عالی است. در سوله سازی از تکنولوژی ها و تجهیزات فوق پیشرفته برای ساخت استفاده می کنند که استفاده از آن ها باعث کیفیت ساخت این سوله ها می شود.
جنس این فلزها معمولا از جنس فولاد، آلومینیوم و آهنگری است. ساخت سوله معمولا نسبت به کاربرد های که دارد در زمین های مختلفی ساخته خواهد شد و با توجه به طرح آن نیاز به مجوزهای مختلفی دارد. در این مطلب قصد داریم توضیحات مختلفی در مورد ساخت سوله در زمین کشاورزی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
ساخت سوله در زمین کشاورزی
ساخت سوله در زمین کشاورزی بدون دریافت مجوز امکان پذر نمی باشد و شما قبل از انجام هر کاری نیاز به دریافت مجوز های لازم را دارید. اگر می خواهید سوله را در زمین کشاورزی بسازید باید حتما مجوز ها لازم را دریافت کنید. برای دریافت مجوز و ساخت سوله در زمین کشاورزی شما باید تغییر کاربری آن زمین را دریافت کنید و برای دریافت مجوز تغییر کاربری باید زمین شما دارای یک سری شرایط باشد که شرایط لازم به شرح زیر است:
- تغییر کاربری زمین مورد نظر نباید برای محیط زیست و فعالیت های کشاورزی آن منطقه مضر باشد.
- منطقه ای که زمین کشاورزی مورد نظر در آن واقع شده است و شما قصد تغییر کاربری آن را دارید باید نیاز به زمین و سوله صنعتی داشته باشد.
- تغییر کاربری زمین های زراعی و کشاورزی در خارج از محدوده قانونی شهر ها معمولا ممنوع می باشد ولی با توجه به شرایط این مورد ضروری می باشد.
- شرایط زمین کشاورزی توسط کمیسیون های مورد نظر مورد بررسی قرار می گیرد و در نهایت تغییر کاربری آن تایید می شود.
مجوز های مورد نیاز برای ساخت سوله در زمین کشاورزی
هر سازه ای که در شهر و یا خارج از شهر ساخته می شود نیاز به دریافت مجوز های دارد و سوله های که در زمین کشاورزی ساخته می شوند هم از این قاعده مستثنی نیستند و نیاز به دریافت یک سری مجوزها برای ساخت دارند که قبل از شروع به کار در پروژه باید حتما دریافت شوند. برخی از این مجوزها شامل موارد زیر می باشد:
مجوز برای ساخت سوله درون شهر یا بیرون شهر
با توجه به زمین کشاورزی که در داخل و یا بیرون شهر است می توانید مجوز های مورد نظر را دریافت کنید و با اطمینان بیشتری به کار خود مشغول شوید. هنگامی که شما این مجوز ها را دریافت می کنید نشان دهنده این است که زمین شما استاندارد های ساخت سوله را دارا است و هیچ کدام از مشکلات اساسی و حل نشدنی ندارد.
مجوز طرح سوله
یکی از کارهای که یک سازنده باید آن را انجام دهد درخواست طرح از یک فرد مجرب در طراحی سوله های صنعتی در زمین کشاورزی می باشد که با توجه به استاندارد ها و قوانین و مقررات مربوطه به طراحی سوله ی مورد نظر کارفرما بپردازد و باید حتما در نظر داشته باشد که این سوله در زمین کشاورزی ساخته می شود.
مجوزهای ابتدایی قبل از ساخت سوله
این مجوزها را هنگامی می توانید دریافت کنید که طرح و هدف از ساخت سوله مشخص شده باشد و هیچ نوع فعالیتی در زمین مورد نظر صورت نگرفته باشد. برای شروع فعالیت خود در ساخت سوله باید در ابتدا با توجه به هدف ساخت و طراحی آن برای دریافت مجوز ها اقدام کنید.
مجوز های نهایی ساخت سوله در زمین کشاورزی
در نتیجه بعد از امضا و تایید نظام مهندسی وکیل یا مالک و یا نماینده باید نقشه ها و طرح های تایید شده را در برگه A3 به شرکت شهرک و منطقه مورد نظر تحویل دهید بعد از دریافت تایید شرکت شهرک ها مجوز نهایی ساخت سوله به شما اعطا می شود.
مجوز های لازم برای انشعاب های برق، آب و گاز
بعد از دریافت مجوزهای که ذکر شد شما نیاز به مجوز های از سوی اداره آب و گاز و برق دارید که بعد از دریافت این مجوز ها می توانید به صورت قانونی برای ساخت سوله در زمین کشاورزی اقدام کنید و بدون این گونه مشکلی پروزه ساخت سوله را شروع کنید.
جهت آشنایی با ساخت سوله سبک بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
ویژگی های ساخت سوله در زمین کشاورزی
ساخت یک سوله مناسب در زمین کشاورزی دارای ویژگی های بسیاری می باشد که برخی از آن ها به صورت زیر است:
طراحی درست و مناسب
سوله ها دارای طراحی های بسیارهوشمندانه و بهینه می باشند و فضای بسیاری را در اختیار کاربران قرار خواهند داد که این فضا برای حمل و نقل کالاها و تجهیزات مناسب است. در طراحی سوله در زمین کشاورزی استفاده از ستون و سقف های بسیار بلند و دیوارهای بسیار کم باعث می شود که فضای کاربردی داخل سوله افزایش پیدا کند. به علاوه در ساخت سوله مدرن و پیشرفته از فضای بالای سقف سوله معمولاً برای ذخیره کالا و در فضای زیر سقف برای نصب تجهیزات و جرثقیل ها استفاده می کنند.
استفاده از تجهیزات و مواد مقاوم و سبک
معمولا در سوله سازی از تجهیزات و مواد مقاوم و سبک هم چون فولاد و یا پروفیل استفاده می شود که باعث پایداری زیاد و استحکام بالایی در سازه خواهد شد. استفاده از مواد مقاوم در سوله باعث می شود که این سوله ها تحمل بار های زیاد و سنگین ، شرایط آب و هوایی سخت و فجایع طبیعی هم چون زلزله، سیل و .. را دارا باشند.
طراحی نورپردازی مناسب
در سوله های هوشمند استفاده از پنجره ها و سقف های شفاف و دیگر روش های نورپردازی توانسته اند نور طبیعی را به شکل کارآمدی وارد فضای داخلی سوله نمایند. این ویژگی باعث شده است که کاربران بتوانند در فضایی بسیار روش با نور طبیعی فعالیت داشته باشند و همچنین در مصرف برق هم صرفه جویی کنند.
قابلیت تغییر و توسعه
سوله ها دارای قابلیت تغییر و توسعه زیادی در آینده می باشند. معمولا به دلیل طراحی مناسب سوله های صنعتی ، کاربران می توانند ابعاد و دیگر ویژگی های سوله ها را به راحتی تغییر دهند و آن ها با توجه به نیاز های خود مطابقت دهند و کاربری خود را در آن راه اندازی کنند.
کلام آخر
در این مطلب سعی کردیم توضیحات کاملی در مورد ساخت سوله در زمین کشاورزی در اختیار شما قرار دادیم. همانطور که گفته شد برای ساخت سوله در زمین کشاورزی شما نیاز به مجوز تغییر کاربری دارید تا بتوانید سازه مورد نظر خود را آن بسازید. از این رو می توانید از شرکت های فعال در این زمینه کمک بگیرید تا مراحل ساخت و دریافت مجوزهای شما سریع تر انجام شود. ایران سوله در زمینه ساخت سوله در استان تهران و شهرستان ها پاسخگوی نیاز شما می باشد.