
برای آشنایی با مزاحل ساخت سوله با ما همراه باشید. برای ساخت هر سوله در هر نوعی باید مراحلی را طی کنید. توجه کنید که استفاده از سوله دست دوم هم از نظر زمان و هم مراحل تولید به نفع شما می باشد.
آشنایی با مراحل ساخت سوله
برای ساخت یک سوله دو مرحله وجود دارد. متخصصان این زمینه از این دو مرحله استفاده می کنند. مرحله اول قسمت ادارای ساخت سوله می باشد. و مرحله دوم اجرای ساخت سوله است. برای یک نتیجه گیری مناسب رعایت کردن صحیح این دو مرحله بسیار اهمیت دارد. اگر دقت کافی را در انجام این مراحل داشته باشید، سوله شما با بهترین کیفیت ساخته می شود. در ادامه همراه ما باشید تا مراحل ساخت سوله را به تریتب بیان کنیم.
دریافت مجوز ساخت سوله:
برای ساخت سوله میبایست ابتدا از سازمانهای ذیصلاح که معمولا سازمان شهرک ها، از زیر مجموعه های وزارت صنایع معادن مجوزهای لازم را اخذ نمود برای دریافت مجوز ساخت سوله باید تمام شرایط و مراحل را طی کنید
خرید زمین برای ساخت سوله:
یکی از نکات مهم در ساخت سوله این است که زمین مورد استفاده حتما مناسب برای کاربری صنعتی مورد نظر باشد. نکته ای که در هنگام خرید وجود دارد این است که، زمینی خریداری شود که مورد تایید شرکت سازنده باشد. با توجه به این موضوع باید تمام نکات را در نظر بگیرید. اناجم این دو مرحله همان قسمت اداری سوله می باشد.
شروع ساخت با خاک برداری:
برای شروع مرحله اجرایی و ساخت سوله ابتدا باید مراحل اداری به پایان برسد و زمین مناسب تهیه شود. اولین مرحله قسمت اجرایی خاک برداری و ایجاد فونداسیون می باشد. بعد از آزمایش مناسب خاک و تراز بودن زمین می توانید خاک برداری را انجام دهید. بعد از انجام این مرحله می توان سوله را در جایگاه مناسب خود قرار داد.
ساخت سوله فلزی:
برای ساخت یک سوله فلزی نیازمند استفاده از متخصصین برتر این رشته است. نکت قابل توجه این است که اگر انجام این کار را به شرکت های سازنده بسپارید، تمام مراحل اداری و اجرایی به نحو احسنت انجام می شود.
نصب سازه:
زمانی که ساخت سوله را به شرکت های سازنده می سپارید، بعد از مراحل ساخت نصاب شرکت همراه سوله به محا مورد نظر اعزام می شود تا نصب سوله با دقت انجام شود. اگر میخواهید که در پایان سوله شما بدون نقص و عیب باشد بهتر است که نصب آن را با دقت خاصی انجام دهید.
راه اندازی تأسیسات:
بعد از نصب سوله نوبت به ایجاد پنجره هایی است که در سرما و گرما وظیفه تهویه هوا را به عهده دارند. استفاده از برق و سیستم گرمایش و سرمایش سوله شما کاملا آماده بهره برداری می باشد. همچنین در کنار این تجهیزات سوله باید به سیستم اطفا حریق نیز مجهز باشد.
نکته مهماین است که تمام مراحل گفته شده نیازمند داشن و تخصص می باشد. برای انجام صحیح آن ها بهتر است ساخت سوله خود را به یک شرکت مهندسی بسپارید. تا از سیر تا پیاز مراحل ساخت سوله، اعم از طراحی سوله و اخذ مجوز و اجرا را بر عهده بگیرد؛ چراکه انجام این مراحل برای یک فرد عامی که اطلاعات دقیقی از روند اداری و اجرایی ساخت سوله ندارد، امکانپذیر نخواهد بود. استفاده از سوله دست دوم دیگر نیازی به طی کردن این مراحل را ندارد
.
ساخت سوله مقرون به صرفه است!
برای تمامی افراد قیمت خرید یک سوله بسیار مهم است. تعیین قیمت به عوامل مختلفی بستگی دارد. مانند: ابعاد و اندازه مورد نظر، میزان فلز مورد استفاده و غیره. به همین جهت بسیاری از کارخانجات تولید لباس، کیسه بافی، لاستیک سازی و… برای افزایش خط تولید خود از سازههای فلزی آماده یعنی همان سولهها استفاده میکنند.توجه کنید زمان ساخت سوله از زمانی که برای ساخت یک ساختمان لازم است بسیار کمتر می باشد. در این شرایط برای مقرون به صرفه بودن می توانید از سوله دست دوم استفاده کنید.
سوله استاندارد بسازید!
با توجه به این که سوله ها بیشتر کاربری صنعتی دارند، کارگران زیادیی در آن فعالیت می کنند. این موضوع باعث می شود تا رعایت استادندارد ها یک ضرورت به حساب آید. بهتر است برای انجام این کار یک شرکت معتبر را انتخاب کنید تا تمام مراحل به خوبی انجام شود. شرکت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند از دانش روز برخوردار هستند و خیالتان زا بابت رعایت استاندارد ها راحت می شود.
مراحل ساخت سوله
در مرحله اول ساخت،طراحی سوله با توجه به نظر شما انجام می شود. بعد از مرحله طراحی هزینه ها و زمان مورد نظر و استانداردهای لازم بررسی می شود با این کار مراحل ساخت سوله در یک زمان بندی مناسب انجام می شود. بعد از برش ورق های اهنی و سوراخ کاری آن ها، توسط ابزار آلات مخصوص کنار هم قرار می گیرند. این کار با جوشکاری دستگاه های جوش CO2 و زیرپودری کامل می شود. سپس همزمان با ساخت سوله، مراحل آماده سازی زمین که عبارتند از:
- خاکبرداری
- تراز کردن
- آرماتور بندی
- بتن ریزی
اجرا می شود. مرحله آخر نیز اجرای فوندانسیون می باشد.
ساخت سقف سوله و پوشش مورد نظر آن نیز اهمیت دارد، استفاده از ورق های آلمینیومی به همراه پشم شیشه و ساندویچ پنل های سقفی از جنس های مختلف انجام می شود. سپس مراحل دیوارچینی و کف سازی سوله اجرا می شود.
در مرحله دیوار چینی، رعایت اصول دیوارکشی و نظارت بر فرآیند اجرای آن، با توجه به مهار کردن فشارهای فضای بیرونی توسط این دیوارها، بسیار مهم است تا مقاومت سوله در برابر عوامل محیطی مانند زلزله و طوفان حفظ شود.
آخرین مرحله از ساختن سوله، مرحله کف سازی است. با استفاده از ماشین آلات و ابزارهای سنگین اجرایی می شود و لازم است ناظران و مهندسان پرناک پیمان در این مرحله از کار برای بررسی اصول آن مانند جزئیات درزها و حساسیت های ترازی و مقاومت کف در این مرحله نیز نظارت داشته باشند. با توجه به اینکه تیر ها و ستون هایی که در ساخت سوله ها بکار می روند، ابعاد بزرگی دارند، از تیر ورق ها در پروفیل های این سازه ها استفاده می شود.