آشنایی با معایب و مزایا انواع سوله

بررسی معایب و مزایا انواع سوله قبل از خرید آن ها امری ضروری است. ممکن تا به حال چیزی درباره معایب نشنیده باشید و تصور کنید که این سازه ها فقط مزایا برای شما به همراه دارند. سوله ها مهم ترین سازه های صنعتی مورد نیاز برای زندگی انسان ها هستند، که بدون ستون ساخته شده اند. به این ترتیب در این مقاله قصد داریم راجع به  معایب و مزایا انواع سوله صحبت کنیم. سوله ها نقش پررنگی را می توانند در صنایع مختلف بازی کنند، ولی با این وجود معایبی نیز دارند.

معایب و مزایا انواع سوله

معایب و مزایا انواع سوله چیست ؟ سوله ها در اصل سازه هایی با متراژهای بسیار بزرگ هستند، که تمرکز در ساخت آن ها به روی ستون ها می باشد. معمولا سقفی که به روی سوله صنعتی به کار برده می شود، به صورت شیب دار است. بهتر است بدانید که ساخت چنین سازه هایی ابتدا در کشور چین به منظور ایجاد کارخانجات صنعتی آغاز شد، که از آن زمان به بعد مورد استقبال و محبوبیت زیادی قرار گرفت. نام سوله در اصل از روی یک کارخانه سوله سازی آمده که به در ابتدا نام Soleh را به روی سازه های خود گذاشت، و از آن پس دیگر این سازه ها به این نام شهرت پیدا کردند و شناخته شدند.

از آنجایی که معمولا سوله ها برای کارهای صنعتی مورد استفاده واقع می شوند، و ابتدا نیز برای چنین خدماتی برای ساخت سوله اقدام شد، ولی باز هم به دلیل پرکاربرد بودن این سازه های فلزی، از آن ها در ایجاد کارخانه، کارگاه های صنعتی و کاری، انبارها، مرغداری ها، هایپرمارکت ها، تعمیرگاه ها، سالن های همایش و تالار، آشیانه هواپیما، پارکینگ خودرو و …. نیز استفاده می شود. به این ترتیب با توجه به اینکه افراد زیادی به دنبال خرید سوله ارزان می روند، باتوجه به نقشه کارگاهی، و فعالیتی که قرار است در آن سازه پیاده شود، به ساخت سوله می پردازند. حتی بعد از آنکه افرادی مشغول به کار در این سوله ها شدند، و سپس قصد فروش آن را داشتند، عده ای هستند که برای خرید سوله دست دوم اقدام می کنند. در ادامه با معایب و مزایا انواع سوله با ما همراه باشید.

معایب و مزایا انواع سوله

سوله ها با توجه به کاربردی که دارند، در انواع مختلفی ساخته شده اند، که هر یک از آن ها دارای مزایا و معایب خاص خود می باشند. پس ابتدا باید با انواع سوله ها آشنا شویم. انواع سوله های طراحی شده شامل موارد ذکر شده در زیر است:

انواع سوله

سوله خرپایی : سوله های خرپایی نمونه ای از پرفروش ترین سوله ها هستند،که به معنای سوله های ارزان، سوله سبک و سوله سبک قوسی نیز می باشند. در مطالب گذشته درباره این نوع از سوله ها صحبت کردیم.

سوله تیر ورقی : سوله تیر ورقی یا سنگین اولین نسل از سوله ها می باشند که جزو سوله های به شمار می روند. اگر می خواهید درباره تفاوت سوله سبک و سنگین بدانید توصیه می کنیم به مطلب مربوطه در همین وب سایت مراجعه کنید.

سوله UBM : سوله UBM جزو مدرن ترین انواع سوله محسوب می شود که از نظر ظاهری نیز جلوه و زیبایی خاصی دارد. این نوع از سوله ها سقف قوسی دارند. در مطلب گذشته تحت عنوان  ” سوله UBM چیست؟ همه چیز درباره سوله UBM ” و ” آشنایی با کاربرد سوله UBM ” درباره این نسل از سوله های سبک سخن گفتیم.

انواع سوله

مزایا سوله

ارزان قیمت

معمولا سوله ها ارزان قیمت هستند و افراد به راحتی می توانند برای خرید آن ها اقدام کنند. البته لازم به ذکر که در ساخت این سوله ها متریال ایده آلی به کار رفته و منظور از ارزان بودن آن ها کیفیت پایین آن نیست.

سرعت در ساخت

سوله های سبک برای آنکه طراحی و ساخته شوند، به مدت زمان کمی نیاز دارند، و نیازی نیست که ماه های زیادی صرف ساخته شدن آن شود. این امر سبب شده تا از محبوبیت بیشتری برخوردار شوند. اما سوله های سنگین زمان بیشتری برای ساخت نیاز دارند.

سبک

سوله ها در مقابل حوادث احتمالی که ممکن ایجاد شود، سبک هستند، و به هیچ عنوان به تجهیزات داخل سوله آسیب وارد نمی کند.

دهانه باز

سوله های سبک نسبت به سوله های سنگین به دلیل دهانه های بازتری که دارند، قابلیت انعطاف پذیری بالایی دارند، و در نتیجه می توانند تا بیش از 100 متر مربع هم بدون ستون میانی باقی بمانند.

استفاده از مواد درجه یک

در مقایسه با سبک و ارزان بودن این سوله ها، در ساخت آن ها از مواد باکیفیت و درجه یک به کار برده شده، که عمده فولاد آن ها از جنس پروفیل می باشد.

اگر بخواهیم در خصوص مزایای سوله ها صحبت کنیم باید بگوییم که سوله ها به صورتی ساخته شده اند که امکان نصب هر تجهیزاتی در آن ها وجود دارد و به راحتی می توانید در این سوله برای نصب جرثقیل های سقفی با تناژ بالا بدون محدودیت اقدام کنید. در زمانی که قصد داشته باشید تا سوله خود را انتقال دهید، به راحتی می توانید اجزا و قطعات آن را باز کرده و به محل مورد نظر ببرید. سوله های سبک معمولا برای هر نوع فعالیت های صنعتی و غیر صنعتی مناسب می باشند. در ساخت سوله های سبک می توان از پوشش سقف یو پی وی سی استفاده کرد و هیچ محدودیتی در پوشش آن وجود  ندارد.

همانطور که راجع به مزیت های مهم انواع سوله ها خواندید، می توانید این نوع سازه ها را با کیفیت عالی و هزینه مناسب با توجه به معایب و مزایا انواع سوله ای که در پشت خود دارد، خریداری کنید، و یک فعالیت صنعتی یا غیر صنعتی عالی را آغاز کنید.

استفاده از مواد درجه یک

معایب سوله

با توجه به مزیت هایی که برای انواع سوله ذکر شد، شاید با خود فکر کنید مگر می شود یک سازه تا این اندازه بی عیب و نقص باشد؟ اگر بخواهیم قاطعانه صحبت کنیم، خیر حتما عیب هایی نیز در سوله وجود دارد، که با کمی دقت متوجه آن خواهید شد. معایب سوله نیز در قیمت آن می باشد. به این صورت که اگر دهانه سوله از 18 متر بیشتر شود، قیمت و هزینه آن نیز برای خرید سوله ارزان، بالاتر رفته و قیمت این سوله ها با سوله های 22 متر برابر می باشند. به این صورت هرچه ابعاد دهانه سوله ها بیشتر باشد، قیمت آن ها افزایش پیدا می کند. به این ترتیب با توجه به تمام مزایایی که برای این سوله وجود دارد، تنها عیبی که در آن یافت می شود، همین بحث قیمت است، که ابتدا باید با توجه به هدفی که برای خرید سوله دست دوم یا ارزان دارید، این موارد را مدنظر قرار دهید.

نتیجه گیری

سوله ها دارای پیشینه و قدمت زیادی هستند که از آن زمان به بعد مورد کاربرد بسیاری از فعالیت ها قرار گرفت. به این صورت می توانید با توجه به تمام معایب و مزایا انواع سوله که ذکر شد، برای خریداری آن اقدام کنید. نکته ای که باید به آن توجه کنید، این که بهترین شرکت ساخت سوله را برای خرید انتخاب کنید، تا یک سوله با کیفیت و با قیمت مناسب تهیه کنید.

امکان ارسال نظر وجود ندارد!