سوله کارگاهی

سوله کارگاهی جزو سازه های شیب دار است که با استفاده از فلزات تولید می شوند. در دنیای امروزی هزینه راه اندازی و یا خرید یک محیط صنعتی بسیار بالا است. به این علت بیشتر کسب و کار های نوپا نمی توانند در محیطی که به آن ها متعلق است فعال باشند. از این رو سوله ها به وجود آمدند تا به عنوان یک جایگزین مناسب برای فضاهای صنعتی مورد استفاده قرار بگیرند. در ادامه این مطلب قصد داریم توضیحات بیشتری در مورد سازه و یا سوله کارگاهی در اختیار شما قرار دهیم.

سوله کارگاهی

سوله کارگاهی چیست؟

سوله کارگاهی یک سازه شیب دار و مسقف می باشد که با توجه به محاسبات فنی روی کار می آید. این نمونه از سوله ها از لحاظ کاربرد می تواند بسیار تنوع پذیر باشد به این دلیل تمامی سوله های کارگاهی به صورت یکسان ساخته نخواهند شد. برخی از این سوله ها دارای ابعاد بزرگی هستند و برخی دیگر ابعاد کوچک تری دارند. برای ساخت سوله کارگاهی نیاز است که شما کاربری مورد نظر را در نظر داشته باشید و با توجه به آن اقدام به ساخت سوله کنید.

سوله کارگاهی از چه اجزای ساخته شده است؟

سوله های کارگاهی در حال حاضر از اجزای مختلفی تولید می شوند. اسکلت اصلی این سوله ها فلزی است که جنس آن با توجه به کاربری آن استفاده می شود. از دیگر اجزای این سازه ها می توان به :

  • تیرها
  • رفترها
  • باد بند های سقفی
  • باد بند های بادی
  • ستون اصلی
  • پوشش دهنده های سقف
  • بدنه

این سوله ها معمولا با اهداف خاصی روی کار می آیند. تعداد اجزایی که در ساختمان سوله کارگاهی به کار می رود با توجه به کاربری این سازه متفاوت می باشد. هر چقدر که سایز سوله افزایش پیدا کند هزینه های ساخت سوله هم بیشتر خواهد شد.

انواع سوله های کارگاهی کدامند؟

تمامی سوله های که امروزه تولید می شوند دارای سه نوع خاص می باشند که این سوله ها مانند سوله های سبک، سوله های سنگین و سوله یو بی ام است. قبل از اقدام به ساخت سوله کارگاهی شما باید با افراد متخصص در زمینه ساختسوله در ارتباط باشید تا بتوانید بهترین سوله را با توجه به کاربری خود تولید کنید. در ادامه انواع سوله ها را برای شما توضیح می دهیم.

سوله یو بی ام

سوله یو بی ام یکی از سوله های است که دارای ظاهری بسیار جذاب و زیبا است و جزو سوله های مدرن به حساب می آید. این نوع سوله معمولا دارای حالت قوسی است چون در ساختار آن از ستون استفاده نمی شود. قیمت ساخت و راه اندازی این سوله بسیار زیاد است. چون که متریال اصلی استفاده شده در این سوله تیرورق می باشد. تیرورق نسبت به پروفیل و دیگر متریال ها دارای قیمت بسیار بالایی است. پس با توجه به نیاز و کاربری و بودجه ی که در اختیار دارید می توانید این سوله را برای ساخت انتخاب کنید.

سوله سبک 

یکی از متداول ترین انواع سوله ها سوله سبک است این نمونه سوله نسبت به دیگر سوله ها بسیار مقاوم تر و باکیفیت تر می باشد. و وزن آن هم به علت استفاده از پروفیل بسیار مناسب است. سوله های سبک  کارگاهی را سوله خرپایی هم می گویند. این سازه یک نوع سازه ارزان قیمت است و از تیرورق های سنگین هم در آن استفاده نشده است. سوله های سبک  از مقاومت و استقامت بالایی برخوردار هستند و انعطاف پذیر هم می باشند از این رو می توان این سوله ها را در انواع ابعاد مختلف تولید کرد. لازم به ذکر است که اگر در ساخت و راه اندازی سوله های سبک مشکلی پیش بیاید ممکن است خسارات زیادی را برای شما ایجاد کند. پس برای ساخت این سوله ها باید حتما از افراد و شرکت های که در این زمینه فعالیت دارند برای ساخت استفاده کنید.

سوله سنگین

سوله های سنگین اولین سوله های کارگاهی هستند که روی کار آمدند و آن ها را قدیمی ترین نوع سوله می دانند. این سوله ها با استفاده از ورق های سنگین فلزی ایجاد شده اند. سوله های سنگین دارای وزن زیادی هستند و تنها برای کاربری های خاصی مورد استفاده قرار می گیرند. این سوله ها با توجه به وزن بالایی که دارند نسبت به دیگر سوله ها پر هزینه تر هستند.

مزایای ساخت سوله کارگاهی

ساخت سوله های کارگاهی دارای مزایای بسیاری است که افراد به جای صرف هزینه های بالا برای ساختن ساختمان های بتنی از این سوله ها استفاده می کنند. برخی از مزایای این سوله ها به شرح زیر است:

هزینه های مناسب و مقرون به صرفه

یکی از مزایای بسیار مهم سوله های کارگاهی هزینه ساخت پایین آن است. این سوله ها معمولا دارای هزینه نسبتا پایینی هستند . قیمت یکی از فاکتور های بسیار مهمی است  که برای ساخت سوله کارگاهی باید در نظر بگیرید. به این دلیل شما باید شرکتی را برای ساخت سوله خود انتخاب کنید که بتواند با بهترین قیمت یک سوله کارگاهی مناسب برای شما تولید نماید.

درآمد زایی پایدار سوله

یکی از ویژگی های ساخت سوله کارگاهی این است که اگر قصد استفاده از آن را نداشته باشید هم می توانید آن را اجاره دهید و به این طریق به وسیله آن کسب درآمد کنید. اجاره کردن املاک معمولی چیزی حدود یک ماه تا شش ماه است ولی این سوله ها قابلیت اجاره تا سه سال را هم دارند چون که این سوله ها برای انجام امور کارگاهی استفاده می شوند و معمولا قرارداد های طولانی مدت امضا می کنند. به این صورت با نصب سوله های و ساخت این سوله ها در صورتی که از آن استفاده نکنید می توانید ان را اجاره دهید.

پایداری و دوام بالا

شاید تصور کنید که این سوله از دوام و پایداری زیادی برخوردار نیست در صورتی که این گونه نمی باشد و سوله ها معمولا جزو سازه های هستند که می توانید از آن ها در طولانی مدت استفاده کنید زیرا دارای دوام و پایداری بالایی هستند. متریال اصلی تشکیل دهنده این سوله ها تیرورق و پروفیل است و این متریال در برابر نوسانات جوی و دیگر عوامل مخرب از مقاومت زیادی برخوردار هستند و اگر قسمتی از سوله تخریب شود امکان ترمیم آن با هزینه پایین وجود دارد.

انعطاف پذیری سوله

معمولا سوله های کارگاهی دارای انعطاف پذیری زیادی هستند و می توان آن ها را برای مقاصد مختلفی مورد استفاده قرار داد. مثلا قسمتی از این سوله ها را برای انبار کردن محصولات و قسمتی دیگر برای تولید در نظر گرفته می شود. همچنین این سوله ها بعد از این که کاربری خود را از دست دادند و یا تخریب شدند امکان بازیافت آن وجود دارد.

سوله کارگاهی چیست؟کاربرد سوله های کارگاهی

سوله های کارگاهی دارای کاربرد های مختلفی هستند و این کاربرد ها باعث شده است که افراد از این سوله ها نهایت استفاده را بکنند.  برخی از کاربرد های سوله های کارگاهی به صورت زیر است:

ساخت مراکز تعمیراتی و تعمیرگاه ها

تعمیرگاه های که با استفاده از سوله ها روی کار آمده اند نسبت به دیگر مراکز تعمیراتی بتنی  هزینه اجاره کمتری پرداخت می کنند از این رو می توان این سوله ها را به انباری برای تعمیر تجهیزات خودرو تبدیل کرد. پس یکی از کاربرد های سوله کارگاهی استفاده از آن به عنوان مرکز تعمیرات است.

سوله برای ساخت هواپیما و خودرو

کاربرد دیگر کاربرد های سوله های کارگاهی این است که از آن ها برای کارگاه های هواپیما و خودرو سازی استفاده می کنند. از آن جایی که برای ساخت هواپیما و خودرو نیاز به فضای زیادی است باید این سوله ها را در ابعاد بزرگی تولید کنید.

احداث کردن مراکز های تولیدی

یکی از کاربرد های که این سوله ها دارند این است که می توانید از آن برای مراکز تولید استفاده کنید از آنجایی برای ساخت کارخانه باید هزینه زیادی صرف شود سوله ها بهترین گزینه برای راه اندازی کارگاه های تولیدی و..است.

 

بیشتر بدانید

آشنایی بیشتر با سوله کارگاهی

 

کلام آخر

در این مطلب بنا داشتیم تا توضیحات کاملی در مورد چگونگی سوله کارگاهی و کاربرد و تجهیزات آن در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. همانطور که گفته شد سوله ها سازه ی بسیار مناسب برای راه اندازی کسب وکارهای نوپا است ولی به شرط آن که یک سوله باکیفیت و بادوام انتخاب کنید و یا ساخت آن را به افراد  متخصص در این زمینه سپرده باشید. شما حتی می توانید از سوله های سبک دست دوم هم برای شروع کسب و کار خود هم استفاده کنید که قیمتی بسیار مقرون به صرفه دارند.

امکان ارسال نظر وجود ندارد!