سوله صنعتی
برای گسترش کسب و کار و یکی از الزامات اصلی بسیاری از مشاغل، استفاده از بودن سوله است. سوله صنعتی متناسب با کسب و کار خود را از ایران سوله بخواهید. تضمین کیفیت و هزینه ی مناسب شعار اصلی ماست.
نمونه کارهای موفق ما
مزایا خرید سوله صنعتی
- امکان رشد کسب و کار
- ساخت سوله های خلاقانه
- هزینه های متناسب
- امکان توسعه کسب و کار
چرا ایران سوله؟
تضمین کیفیت سوله
ساخت سوله متنوع
متخصصان با تجربه
اخبار ایران سوله در خبرگزاری ها
اجزا تشکیل دهنده سوله
سوله ها به دلیل مساحت بزرگ ، مقاومت بالا دربرابر زلزله و عوامل طبیعی ، وزن کم و قیمتی اقتصادی ، از جمله کاربردی ترین سازه ها در صنعت به شمار می روند . بهتر است پیش از ساخت و یا خرید سوله صنعتی با اجزای تشکلیل دهنده آن آشنا شویم تا بهتر سوله ها را شناخته و در صورت بروز مشکل راحت تر اقدام به رفع آن کنیم . از مهم ترین اجزای سازنده سوله می توان به قاب اصلی یا فریم ، استرات ، مهاربند ها ، سینه بند ها ، تاج ، پی و … اشاره کرد .
اطلاعاتی بیشتر درباره سوله صنعتی
یکی از مهم ترین الزامات در سوله ها بخصوص صنعتی، استحکام سقف ها و نصب جرثقیل سقفی است. چون بارگیری و تحویل محموله و کالا ها از طریق سقف سوله انجام می شود بسیار مهم است که جرثقیل سقفی وجود داشته باشد.
مورد دیگر تعیین اندازه ی دهانه ی سوله است که به نسبت نوع کالاها و شیوه ی بارگیری بین ۲۵ تا ۳۵ متر تعیین می شود و در ساخت بکارگیری می شود.
از دیگر موارد مهم بخصوص برای کارفرمایان، تحویل سریع و آسان سوله است. البته برای تحویل خیلی سریع می توان سراغ سوله های دست دوم رفت که کارایی بالایی هم دارند.
برای خرید سوله صنعتی همین الان اقدام کنید!
همین الان برای گسترش و رونق کسب و کار خود سوله متناسب را سفارش دهید و یا برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید
مزایا و معایب انواع سوله
از جمله مزایای انواع سوله می توان به ارزان قیمت بودن ، سبک بودن ، سریع بودن در ساخت و بکارگیری مواد درجه یک در آنها اشاره کرد.اما انواع سوله مانند سایر سازه های فولادی معایب مخصوص خود را نیز دارند ،به طور مثال نوسان قیمت های آن، درواقع قیمت سوله ها علاوه براینکه می تواند مزیت آنها باشد به دلیل تغییر آن براساس تغییر کوچکی در سوله جزو معایب آن نیز به شمار می رود به طور مثال اگر دهانه سوله از 18 متر بیشتر شود، قیمت آن بالاتر رفته و قیمت این سوله ها با سوله های 22 متر برابر می شوند. به این صورت هرچه ابعاد دهانه سوله ها بیشتر باشد، قیمت آن ها افزایش پیدا می کند و این تنها عیب انواع سوله می باشد. اما قصد داریم تا شما را با مزایا ی سوله بیش تر آشنا کنیم .
ساخت سریع : ساخت انواع سوله در بازه زمانی کمی قابل انجام است . درست است که این بازه زمانی در انواع سوله ها متفاومت است و سوله های سبک زودتر از سوله های سنگین و صنعتی ساخته شده و قابل بهره برداری می شوند اما در کل نسبت به ساختمان ها مدت زمان کمتری نیاز دارند تا ساخته شوند . همین سرع بالا در ساخت سوله باعث شد تا انواع سوله ها طرفداران بسیاری پیدا کنند .
هزینه پایین : با توجه به متریال به کار رفته و مصالح ، سختی و حجم کار ، تعداد نیروی کار ، هزینه های مربوط به حمل و نقل و .. همه مواردی هستند که باعث می شوند سوله ها ارزان تر از انواع ساختمان ها باشند . البته باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که سوله ها با توجه به ویژگی هایی که دارند دارای قیمت های گوناگونی نیز هستند و نمی توان گفت همه سوله ها ارزان هستند برای مثال معمولا سوله های سبک و یا سوله های دست دوم هزینه و قیمت پایین تری نسبت به سوله های سنگین و صنعتی دارند اما درکل هزینه ساخت سوله پایین تر از ساختمان ها بوده و انتخابی اقتصادی به شمار می روند .
سبک بودن : سوله ها به دلیل استفاده از مصالح سبک وزن بسیار پایین تری نسبت به ساختمان ها دارند . این وزن پایین در حمل و نقل بسیار راحت تر بوده وحتی به ما امکان جابه جا کرن سوله را (در صورت سبک و کوچک بودم ) می دهد . این سبک بودن نه تنها در ساخت ، حمل نقل و یا جابه جایی نکته ای موثر است ، بلکه در هنگام بروز حوادث طبیعی اعم از زلزله به دلیل سبک بودن خسارات بسیار کمتری وارد کرده و در هنگام خراب شدن و آسیب دیدن سازه احتمال ایجاد شدن خسارات مالی و یا جانی به وسایل و افراد داخل سوله بسیار کم و نادر است . البته وزنه سوله های صنعتی بیشتر از سوله های سبک است اما مقاومت بالا تری که سوله های صنعتی دارند این وزن را توجیح می کند.
کیفیت بالا : با توجه به این که سوله ها هزینه کمی برای ساخت احتیاج دارند و در مدت زمان کوتاهی ساخته می شوند اما به دلیل استفاده از مواد درجه یک و با کیفیت ، مقاومت و طول عمر بالایی دارند.غالبا در ساخته سوله ها مخصوصا سوله های صنعتی و سنگین از فولاد مرغوب استفاده می شود تا در برابر حوادث طبیعی مقاومت کافی را داشته باشند. این کیفیت بالا در قطعات و مصالح به کار رفته در سوله به اندازه ایست که می توان چندین بار بعد از نصب و اجرا ، آن را باز کرده و جابه جا کرد.
استفاده چند منظوره: شما می توانید با تهیه یک سوله مناسب با توجه به ابعاد بزرگ و فضای خالی ای که در اختیار شما قرار می دهد میتوانید اگر دیگر نیازی به یک فضای صنعتی نداشتید از آن به عنوان یک انبار استفاده کنید. و یا حتی بخش از آن را به انبار تبدیل کرده و در قسمت دیگر فعالیت خود را انجام دهید. وسعت بالا , سقف بلند و مقاومت بالا در برابر باد و باران و دیگر عوامل طبیعی همگی از ویژگی هایی هستند که باعث می شوند امکان استفاده چند منظوره از سوله را داشته باشید.
نحوه اجرا سوله صنعتی
سوله صنعتی به دلیل داشتن ویژگی هایی مانند ، امکان ساخت در ابعاد مختلف ، استحکام و پایداری بالا و یا امکان اجرا در اشکال متنوع کاربرد و استفاده بسیار بالایی دارند . این سوله ها برای صنایع گوناگون ساخته و اجرا می شوند اما نکته ای که باید به ان توجه کرد تفاوت ساخت و اجرای سوله نسبت به ساختمان های اداری و یا مسکونی است . شناخت مراحل و قواعدی که در اجرای سوله باید رعایت شود از مواردی است که اغلب افراد پیش از خرید به آن توجهی نمی کنند . شناخت و داشتن اطلاعات درباره این مراحل به شما کمک می کند تا نه تنها درباره نحوه اصولی اجرا و ساخت سوله صنعتی آگاهی داشته و بتوانید جلوی بروز خسارات و اشتباهات احتمالی را بگیرید ، بتوانید مقدار زمانی را که ساخت و اجرای سوله نیاز دارد را تخمین بزنید و طبق یک برنامه زمانی اصولی کار های خود را پیش ببرید .
دریافت مجوز ساخت سوله : اخذ مجوز های لازم مانند مجوز بهره بردازی ، پیش از اقدام به اجرا و یا ساخت سوله صنعتی از اهمیت بالایی برخوردار است . و بدون طی کردن مراحل اداری و رعایت قوانین ، شرایط و ضوابط مربوطه نمی توانید سوله خود را احداث کنید .
خرید زمین مناسب : خرید یک زمین مناسب جهت اجرا ی سوله نیز باید پیش از خرید و احداث سوله انجام شود . برای انتخاب زمینی مناسب موارد بسیاری باید در نظر گرفته شود از جمله اندازه و مساحت و یا مسیر حمل نقل .
مشخص کردن نوع سوله : باید بعد از بررسی دقیق مراحل اجرایی سوله و در نظر گرفتن صنعت ، شغل و به طور کلی هدف خود از ساخت آن ، اقدام به انتخاب نوع درست و متناسب با حرفه خود را انتخاب کنید . اگر در انتخاب نوع سوله خود دقت کافی را به خرج ندهید ممکن است سوله ای نا کار آمد را اجرا کرده و رضایت کافی را نسبت به آن نداشته باشید ، البته انتخاب نوع سوله امری تخصصی است که مشاورین ما می توانند در این زمینه به شما کمک کنند تا انتخابی درست داشته باشید .
معرفی اجزا تشکیل دهنده سوله
- قاب اصلی یا فریم : بخش ها و قسمت هایی مانند تیر و ستون فریم قاب ، سازه را تشکیل می دهند. مهمترین قسمت سوله ها همین فریم است که ساختاری غیر منشوری دارند.
- استارت : استرات ها قطعات مکانیکی هستند که به منظور ایجاد مقاومت در برابر فشارهای طولی نصب می شوند، در واقع این قطعات دو قاب پشت سرهم را در چندین نقطه یکدیگر وصل می کنند .
- مهاربند: مهاربندها اجزا محوری هستند که سختی لوله ها را سختی لوله ها را در راستای طولی و تا حدی عرضی افزایش می دهند که در دو مدل قائم و افقی هستند.
- سینه بند: سینه بند ها با نبشی یا ورق ها ساخته می شوند که مقاومت بالایی دارند در واقع سینه بندها برابر پیچش جانبی بال تیر در قسمت های تحت فشار بال انتهایی نصب شده .
- پی : پی ها همانند تاج در تمامی طرح ها اعم از ساخت و سازه ها وجود دارند و شامل پایین ترین قسمت هر بنایی می باشند. پی ها توسط کلاف هایی کششی بهم متصل شده اند.
- تاج : تاج بالاترین نقطه هر طرحی و نه فقط سازه های سوله به شمار می رود . در سازه نیز به قسمت بالایی فریم و محل اتصال دو رفتر را تاج گفته می شود.
- رفتر: وظیفه رفترها این است که بارهای مرده و زنده ای که به سققف وارد می شود را به ستون ها منتقل کنند، در واقع رفترها شامل تیرهای افقی قسمت بالای فریم متصل به ستون می باشند
- جرثقیل: از دیگر اجزا تشکیل دهنده سوله ها جرثقیل است.جرثقیل های سقفی در دو نوع تک پل و دو پل طراحی می شوند که در تمام نقاط سالن به صورت عرضی و طولی قابل حرکت می باشند.
سوله صنعتی استاندارد
عواملی هستند که بر قیمت با توجه به کاربرد بالای سوله صنعتی و ابعاد وسیع ان استاندارد بودن و رعایت استاندارد های لازم در ساخت آن از اهمیت بالایی برخوردار است. استاندارد بودن ابعاد سوله و همچنین استفاده از مصالح مرغوب و استاندارد از مهم ترین نکاتی است که استاندارد نبودن آن ها می تواند مشکلات بزرگی به وجود آورد. اما یک سوله صنعتی استاندارد باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟
- زیرسازی اصولی: زیر سازی ای اصولی و با رعایت نکات مهم از اولین مواردی است که در ساخت و یا بررسی کیفیت یک سوله مورد بررسی قرار بگیرد. در این باره باره به تناسب میان میزان و نوع فندانسیون نسبت به وزن و ابعاد نهایی سوله توجه داشته باشید. در یک سوله استاندارد بی شک یک زیرسازی اصولی تعیین و اجرا شده است.
- مواد اولیه: در ساخت یک سوله استاندارد باید از مصالح مرغوب و موادی با کیفیت استفاده شود تا در برابر عوامل طبیعی مقاومت کافی را داشته و طول عمر بیش تری داشته باشد . برای مثال استفاده از تیرآهن های فولادی که مورد تایید نظام مهندسی است، از نکاتی است که در ساخت سوله باید مورد استفاده قرار گیرد در غیر این صورت مقاومت سوله بسیار کاهش یافته و ممکن است خسارات اعظیمی به بار آورد .
- ابعاد استاندارد: سوله باید دارای ابعاد استاندارد باشد مخصوصا در رابطه با سوله های صنعتی که در ابعاد و مساحت های وسیع ساخته و مورد استفاده قرار می گیرند . ابعاد استاندارد با توجه به کاربرد سوله میتواند شامل اعداد گوناگون و متفاوتی باشد . ابعاد استاندارد باید توسط سازمان ملی ساختمان تایید شده و شرایط لازم جهت دریافت مجوز های لازم را داشته باشد .
نکات مهم خرید سوله صنعتی
فاکتورها و عوامل زیادی بر قیمت سوله صنعتی و به طور کلی هر نوع سوله ای تاثیر می گذارند.از جمله این عوامل می توان به دو مورد زیر اشاره کرد :
- کیفیت و نوع موادی که در ساخت سوله بکارگرفته می شوند . بی شک هرچه این مواد کیفیت بهتری داشته باشند ، قیمت بالاتری نیز دارند .
- ابعاد و اندازه سوله که اصولا با افزایش ابعاد و اندازه قیمت افزایش پیدا می کند چراکه مواد اولیه بیشتری صرف ساخت آن خواهد شد .
- زمین و محل اجرا نیز بر قیمت تمام شده سوله تاثیرگذار است . مسیر حمل نقل سخت و یا شیب دار بودن منطقه همه میتوانند بر افزایش قیمت سوله تاثیرگذار باشند .
انواع سوله
عواملی هستند که بر سوله ها ، این سازه های فلزی پرکاربرد که پیش تر نیز در باره اهمیت ها و کاربرد های مختلف آن گفتیم را می توان بر اساس پارامترهای گوناگونی دسته بندی کرد. برای مثال جنس مواد اولیه و مصالح به کار رفته در ساخت سوله خود سوله ها را به دو دسته خرپایی و تیر ورقی تقسیم میکنند. سوله های خرپایی که جزو سوله های سبک و ارزان محسوب می شود و از پرفروش ترین انواع سوله ها هستند. و اما سوله های تیر ورقی این سوله از اولین انواع سوله هستند که با استفاده از تیر ورق ها در ابعاد و سطح مقطع های گوناگون تولید ، ساخته و اجرا می شوند. از این نوع سوله معمولا در صنایع گوناگون استفاده شده و این سوله ها را سوله های صنعتی میدانند. از دیگر دسته بندی ها می توان به انواع سوله بر اساس شکل ظاهری اشاره کرد. در ادامه قصد داریم انواع سوله ها را بر اساس ویژگی های ظاهری معرفی کنیم .
سوله های هشتی :
همانطور که از نام این سوله ها مشخص است با سقفی هشتی مواجه هستیم. این نوع سوله از مرسوم ترین انواع سوله هستند که سال هاست چه به عنوان سوله های صنعتی و چه انبار های کوچک مورد استفاده قرار می گیرد. از انواع سوله های هشتی می توان به سوله هشتی با مقاطع دایره ای C.H.S از جنس تیر ورق که در اصل تیر های ورقی به کاربرده شده در این نوع سوله با سطح مقطع دایره ای هستند؛ این ستون ها در دو سمت بالایی خود با استفادهاز براکت هایی مرغوب و باکیفیت در لنگرقاب کنترل می شوند، اشاره کرد. از دیگر سوله های هشتی پرطرفدارد ، سوله هشتی ساخته شده با تیر ورق ها و ستون هایی با سطح مقطع H.S.S است. البته این سوله ها در ابعاد کوچک و با دهانه 12 تا18 متری ساخته و مورد استفاده قرار می گیرند.در این نوع سوله مقاطع مستطیلی هستند.
سوله های قوسی :
انوع سوله های قوسی ویا به اصطلاح UBM نیز از انواع پرکاربرد سوله هستند . این سوله های جدید و نوین با داشتن وزن بسیار سبک ، مقاومت بالا ، سرعت ساخت تقریبا دوبرابر توانسته اند در مدت زمان کوتاهی طرفداران بسیاری میان صنعت کاران پیدا کنند. در ساخت این سوله های از سیستم ستون بندی قدیمی استفاده نمی شود و وزن آن بر روی ستون ها قرار نمی گیرد. ساخت و اجرای اینسوله توسط ماشین آلات صنعتی صورت می گیرد و به همی دلیل سرعت نصب و اجرای آن بسیار بالاست.